U bent hier: Home  »  Intake

Intake

Wij helpen u graag persoonlijk en op de voor u beste manier. Om dat te kunnen doen, hebben wij informatie van u nodig. Die informatie kunt u geven tijdens ons eerste persoonlijke gesprek: de intake.

U bereidt zich voor op de intake
Bij de afspraakbevestiging van het intakegesprek ontvangt u van ons een brief, of een bijlage in een e-mail. Hierin leest u welke gegevens er aanwezig dienen te zijn bij het eerste gesprek.

Het eerste gesprek

Wij bespreken tijdens onze eerste persoonlijke ontmoeting de noodzaak voor hulp en uw behoefte daaraan. Wij bekijken daartoe uw persoonlijke omstandigheden en financiële situatie. Samen bekijken wij hoe Myrtax Bewindvoering u kan helpen om uw problemen op te lossen of hoe wij uw dagelijkse zorg en lasten kunnen verlichten.

Wij kunnen u alleen goed helpen als u ons de juiste informatie geeft. Andersom kunt u ons vragen stellen en met ons praten over kwesties waar u mee zit.

Wij spreken uit wat wij van elkaar verwachten. Wat vraagt u van ons en wat kunnen wij precies voor u doen. Eventueel maken wij een tweede afspraak om een vervolgtraject te bespreken.

Contactgegevens

Bezoekadres

Gezellenlaan 7
7005 AX Doetinchem

Postadres

Postbus 822
7000 AV Doetinchem
U kunt ons bereiken op:

0314 - 200 121

Voor vragen:

info@myrtax.eu