U bent hier: Home  »  Mentorschap

Mentorschap

Myrtax Bewindvoering heeft ook mentorschap in het pakket zitten. Dit betekent dat wij aangesteld kunnen worden als mentor van diegene die zijn of haar zaken op het gebied van o.a. zorg niet goed meer kan behartigen. Dit kan bijvoorbeeld iemand zijn die gaat dementeren en dus zijn of haar zaken niet goed meer kan beoordelen/behartigen. Indien er geen familie aanwezig is, of de familie vindt dit een te zware belasting, kan Myrtax Bewindvoering ingeschakeld worden om deze taken op zich te nemen.

Het gaat hierbij om de volgende taken:

De mentor neemt beslissingen over de verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding van de betrokkene. Dit zijn beslissingen op het persoonlijke vlak. Daarbij kan het ook over feitelijke zaken gaan, zoals een dossier inzien. De mentor heeft de plicht om de betrokkene zoveel mogelijk zelf te laten beslissen. En om een zelfstandig optreden van deze persoon te bevorderen.

Wij proberen ons te onderscheiden door zeer betrokken te zijn bij onze cliënten. De mentor gaat regelmatig op bezoek bij de cliënt, heeft regelmatig contact met degene die de zorg verleent en schuift aan bij het overleg dat 1 of 2 keer per jaar plaats vindt

Heeft u iemand in uw omgeving waarbij mentorschap een goed middel is om diegene te beschermen, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Bezoekadres

Gezellenlaan 7
7005 AX Doetinchem

Postadres

Postbus 822
7000 AV Doetinchem
U kunt ons bereiken op:

0314 - 200 121

Voor vragen:

info@myrtax.eu