Welkom bij Myrtax Bewindvoering

 

Welkom bij Myrtax Bewindvoering uit Doetinchem. Wij willen u als mens helpen bij het beheren van uw financiën. Hierbij is het voor ons belangrijk dat u ten alle tijde inzicht heeft in uw financiële positie. Dit maken wij mogelijk door gebruik te maken van een software programma waarmee u de gelegenheid krijgt om in te loggen op een tijdstip waarop het u uitkomt en zo kunt bekijken hoe u er financieel voor staat. 

U verdient als klant van ons transparantie en dat geven wij u op deze manier. Tevens trachten wij zoveel mogelijk bereikbaar te zijn voor u. U kunt bij Myrtax Bewindvoering uit Doetinchem terecht voor bewindvoering, curatele en mentorschap. 

Ook voor werkgevers kunnen wij wat betekenen. Heeft u te maken met werknemers die financiële problemen hebben, kijkt u dan eens op de pagina werkgevers.

 

 

 

 

 


 

 

Myrtax stelt zich voor...

Wie zijn wij? Eigenaren zijn Edwin Brouwer, sinds juni 2011 gecertificeerd civiel bewindvoerder, en Anita Eenink.
Bij Myrtax werken de volgende medewerk(st)ers:
  • .


Bekijk het hele team »

Uw vraag liever persoonlijk beantwoord?

Indien u het antwoord op uw vraag niet op onze site kunt vinden en/of liever uw vraag persoonlijk beantwoord wilt hebben door een van onze medewerkers kunt u natuurlijk uw vraag ook telefonisch laten beantwoorden. u kunt ons bellen op: 0314 - 200 121.

Wij kunnen u ook terugbellen als u dit fijn vindt. Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Contactgegevens

Bezoekadres

Gezellenlaan 7
7005 AX Doetinchem

Postadres

Postbus 822
7000 AV Doetinchem
U kunt ons bereiken op:

0314 - 200 121

Voor vragen:

info@myrtax.eu