Intakegesprek bij Myrtax

Wij helpen u graag persoonlijk en op de voor u beste manier.

Om dat te kunnen doen, hebben wij informatie van u nodig. Die informatie kunt u geven tijdens ons eerste persoonlijke gesprek: de intake. Bij het plannen van de afspraak zullen wij u alvast wat informatie geven over hoe u zich kunt voorbereiden op de intake.  Ook zullen wij u alvast wat informatie vragen in verband met onze voorbereiding op de intake. Afhankelijk van de gewenste maatregel gaat het hier om persoonlijke informatie en/of financiële gegevens.

Wat wij bespreken

Wij bespreken tijdens de intake de noodzaak voor hulp en uw behoefte daaraan. Wij bekijken daartoe uw persoonlijke omstandigheden en/of financiële situatie. Samen bekijken wij hoe Myrtax Bewindvoering u kan helpen om uw problemen op te lossen of hoe wij uw dagelijkse zorg en lasten kunnen verlichten.

Wij kunnen u alleen goed helpen als u ons de juiste informatie geeft. Andersom kunt u ons vragen stellen en met ons praten over kwesties waar u mee zit. Wij spreken uit wat wij van elkaar verwachten. Wat vraagt u van ons en wat kunnen wij precies voor u doen. Indien gewenst kan ook betrokken hulpverlening aansluiten bij de intake.

Vrijblijvend en vrij van kosten

Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en vrij van kosten. Mocht u tijdens de intake besluiten om bewind en/of mentorschap of curatele aan te vragen dan zullen wij samen met u de benodigde formulieren invullen. Wenst u even bedenktijd is dat uiteraard ook mogelijk. In dat geval is het eventueel mogelijk een tweede afspraak te maken om een vervolgtraject te bespreken.

Kosten voor de intake worden pas in rekening gebracht als wij door de rechtbank benoemd zijn tot uw bewindvoerder en/of mentor of curator. 

Denkt u dat bewindvoering en/of mentorschap of curatele passend is voor uw probleem, neem dan contact met ons op.

Myrtax Bewindvoering Gezellenlaan 7, 7005 AX Doetinchem
Kvk: 64686663 IBAN: NL37ABNA0589492950
Email: info@myrtax.eu

Bel ons op 0314 - 200 121
Copyright Myrtax Bewindvoering 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design